keskiviikko 19. lokakuuta 2011

Esittely kapaleeni

Tästä se nyt alkaa blogi joka käsittelee minua, taidan luulla itsestäni aikä suuria kun ajattelen että olen tarpeeksi kiinnostava blogin aiheeksi :) mutta saa nähä miten käy.
aijjon myös kirjoittaa tapahtumista ja muodista ja kaikesta mitä nyt sitten ikinä saankaan tietooni, eikö hän tämä tästä.
nyt voisin sanoa jotain minusta, olen somalainen hyvin normaali nainen varustettuna hyvällä mielikuvituksella ja pohjattomalla oppimisen ja kokemisen halulla, voihan tämä alkaa kuulostaa enemmän ja enemmän työhaku paperilta. kyllä tämä tästä rentoutuu joten koittakaa kestää.
Tällä hetkellä kirjoitan tätä blogi kirjoitusta naantalin kylpylässä jossa olen sukulaisten kanssa ja tänään oisi tarkoitus lähteä pois, mutta saa nähdä miten käy kun ajajana pitäisi toimia serkkuni joka oli tänne tullessaankin kiertännyt kaksi kertaa pitemmän reitin kun mitä piti mutta toivotaan parasta että pääsen kotiin yhtenä osana ;)

Tulen kirjoittelemaan tänne noin viikoin välein joten silloin sitten taas jotain viisasta ja kerron myös miten meni auto matka, pidän sormet ristissä :3
Ps. oisin halunnu tohon jotain kuvia sieltä mut mun serkku oli jotenkin saanut ne tuhottua

K