lauantai 24. joulukuuta 2011

Joulu

Nyt on sit se suuri ja tärkeä joulu, oon täälä sukulaisilla ja söin itteni ihan liiia täyteen et ei sit mitään ruokaa pariin viikkoon =)

En oo kirjotellu pariin viikkoon kun en oo yksinkertasesti muistannu kun on ollu niin paljon tekemist, eiks just sillo pitäis kirjotella paljon kun on jotai sanomist mut ei.
No jos mä ny vähän kertosin mitä oon hommaillu, ensinnäkin Veera on suunnilleen muuttannu meille, joka on ihan kivaa mut perjantaina näin unen siitä miten suutuin sille ja heitin sen ulos no onneks ei oikeesti tilanne menny lähellekkään niin pahaks mut ehkä ihan hyvä pitää parin viikon tauko ;)

Mul oli ihan kauhee paniikki lahjojenkaa pariinkin otteeseen kun en sit millään keksiny lahjoja ja kun akysy mitä ne haluu yleisin vastaus oli et "no tota jotain tollas kiivaa tai jotain" et osta nyt ton perusteel jotain =/
Äitille ostin lahjan vasta tänä aamuna mut sitähän sen ei tarvi tietää =D

et tällästä mulla varmaan ois kaikkee muutakin mitä on tapahtunnu mut ei vaan ny tuu mielee et ensi kerral sit taas toivonmukaan vähän enemmän ja järkevämpää juttuu ( toivossa on hyvä elää).
¨
hyvää joulua toivoen  /K

1 kommentti:

  1. Mahtavaa Karoliina, olet ottanut tämän itseilmaisun väylän käyttöösi - ehkäpä pysyvästi, kuka tietää? Bloggaus on mukava tapa yhdistää huvi ja hyöty, elämän pohtiminen ja sosiaalisuus!

    VastaaPoista